عضو هیات علمی گروه طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به میوه های تابستانی اذعان کرد: برخی از میوه های تابستانی مانند زردآلو، هلو، آلو و شلیل هم غذای لطیف محسوب می شوند و هم به تامین رطوبت بدن کمک می کنند.
دکتر مجید انوشیروانی در گفتگو با خبرنگار وب دا گفت: برخی از میوه های تابستانی مانند زردآلو، هلو، آلو و شلیل هم غذای لطیف محسوب می شوند و هم به تامین رطوبت بدن کمک می کنند
وی افزود: این میوه ها در حالت رسیده آبدار شیرین، به تامین رطوبت بدن کمک می کنند و ضمنا مواد موسیلاژی آنها این آبرسانی را پایدارتر می کند.
دکتر انوشیروانی با بیان اینکه میوه های یاد شده برای کسانی که لاغر خشکیده و نحیف هستند سودمند می باشند، اظهار داشت: در همین افراد اگر معده رطوبت غیرطبیعی داشته باشند مصرف آنها بی زیان نیست و می تواند ریفلاکس، نفخ و آبریزش دهان را افزایش دهد.
استادیار دانشکده طب ایرانی مشهد در ادامه توصیه کرد: در چنین مواردی پیشنهاد می شود دو ساعت پیش و پس از این میوه ها نوشیدنی یا غذای آبکی مصرف نشود و تا جایی که ممکن است جایگزین یک وعده غذا شوند یا به عنوان یک میان وعده غذایی مصرف گردند.
وی همچنین توصیه کرد: کسانی که نفخ و ریفلاکس شدید دارند بهتر است بجای زردآلوی تازه و هلوی تازه از برگه خشک آنها استفاده نمایند.









