متخصص طب سنتی ایرانی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به خواص خاکشیر اظهار داشت: : هر روز صبح ناشتا یک قاشق غذاخوری از خاکشیر در یک لیوان آب جوش، ده دقیقه دم کرده ، بعد با یک قاشق مرباخوری شکر مخلوط و میل شود چراکه برای پاکسازی کبد، معده و ... مفید می باشد.

دکتر محمد نظری در گفتگو با خبرنگار وب دا گفت: خبه یا خاکشیر دو نوع که یکی ریز تر و روشن تر و دیگری درشت تر و تیره تر است هر دو نوع تلخ مزه هستند و بصورت خودرو در صحراها، باغها و دامن کوه ها می رویند.

 وی با بیان اینکه طبیعت خاکشیر گرم و تر است، افزود: افعال و خواص آن تقویت قوه باه (جنسی)، اشتهاآور، تقویت معده و قوه هاضمه است و  اگر به مدت ده روز، هر روز دو مثقال از خاکشیر با چهار مثقال شکر سفید مخلوط و مصرف شود، چاق کننده و نیکو کننده رنگ پوست صورت و محرک قوه جنسی و دافع سودای زاید است.

 دکتر نظری در ادامه به دیگر خواص خاکشیر اشاره و خاطرنشان کرد: در تهوع و استفراغ ناشی از غلبه صفرا (علائم آن تهوع و استفراغ ناگهانی و شدید، تلخی دهان، تشنگی شدید، خشکی دهان، تب)، خوردن خاکشیر همراه با آب کاسنی مفید است.

وی اذعان کرد: مقدار مصرف روزانه خاکشیر نوع درشت تر آن تا دو مثقال (حدوداً پنج گرم) و از نوع ریزتر آن تا سه مثقال توصیه می شود.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image