رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ایجاد معاونت اجتماعی را یکی از مهمترین تدابیر وزارت بهداشت عنوان کرد و اظهار داشت: با این اقدام موضوع اجتماعی شدن سلامت مورد توجه قرار گرفت.
به گزارش وب دا، دکتر محمد رضا دارابی در مراسم افتتاح شش پایگاه چند منظوره مدیریت بحران خاطر نشان کرد: در دولت های گذشته به موضوع اجتماعی شدن سلامت کمتر توجه می شد اما در دولت یازدهم و دوازدهم موضوع اجتماعی شدن سلامت مورد توجه جدی قرار گرفت و بر این اساس هر سازمان و نهاد دولتی و غیر دولتی سهم خود را از سلامت باید بدانند و در این زمینه تلاش کنند.
وی با تاکید بر اینکه وزارت بهداشت در بهترین شرایط تامین کننده 25 تا 30 درصد سلامت جامعه است خاطر نشان کرد: برای دست یابی به جامعه ای سالم تمامی گروه ها و سازمان ها باید در این حوزه تلاش کنند و خود را مسئول ارتقاء سلامت جامعه بدانند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه در حال حاضر به دلیل تغییر در سبک زندگی، شاهد گسترش بیماری های غیر واگیر همچون سرطان، فشار خون، قلبی و عروقی و دیابت هستیم؛ از تمامی سازمان ها که به شکل مستقیم و غیر مستقیم در سلامت جامعه موثر هستند خواست که در این زمینه مشارکت داشته باشند تا بتوانیم شاهد جامعه ای سالم باشیم.