تغذیه نقش مهمی در فعالیت فکری کودکان داردعضو هیات علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه براساس فصول سال، نیاز بدن به مواد مغذی تغییر می کند،  اظهار کرد :در فصل سرما که از اواسط پاییز تا اواخر زمستان است نیاز بدن به مصرف سبزی ها بیشتر احساس می شود. 

دکتر عدبالرضا نوروزی در گفتگو با وب دا، با بیان اینکه در فصل سرما به دلیل اینکه بدن باید برای گرم نگه داشتن خود سوخت و ساز بیشتری داشته باشدو  اشتهای افراد نیز افزایش می یابد، ابراز کرد :افزایش متابولیسم، نیاز بدن به مواد مغذی و انرژی زا را افزایش می دهد. 

دانشیار گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در این فصل اکثر افراد میل بیشتری به خوردن غذاهای پر چرب و نشاسته ای دارند،  خاطر نشان کرد :البته باید مراقب باشیم که در این فصل دچار پر خوری نشویم و مواد معدنی و ویتامین های لازم برای بدن را دریافت کنیم. 

دکتر نوروزی با اشاره به اینکه افزایش قدرت سیستم ایمنی و دفاعی بدن به دلیل مبتلا نشدن به سرما خوردگی و آنفلوانزا  بیشتر احساس می شود، عنوان کرد:استفاده از ویتامین محلول در آب شامل خانواده گروه B،که در سبزی های برگ سبز یافت می شود باید در این فصل مصرف شود. 

وی ادامه داد :مصرف ویتامین A که در غذاهای زرد و نارنجی است و مصرف پرتقال و لیمو شیرین به دلیل دارا بودن ویتامین cنیز در این فصل توصیه می شود چرا که نیاز بدن به این ویتامین در فصول سرما دو برابر حالت عادی است. 

دکتر نوروزی با بیان اینکه به دلیل تغییر زاویه اشعه نور آفتاب، مصرف ویتامین D3توصیه می شود،خاطر نشان کرد :برای به دست آوردن ویتامین D3مورد نیاز قزل‌آلا و لبنیات را باید بیشتر استفاده کنیم تا جبران کمی نور آفتاب شود.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image