معاون درمان دانشگاه، ارتقاء شاخص های درمانی یکی از مهمترین دستاورد انقلاب اسلامیمعاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد از آمادگی تمامی مراکز درمانی و پایگاه های اورژانس 115 برای ارائه خدمات مناسب به مجاوران و زائران بارگاه منور حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) در روزهای پایانی سال و ایام نوروز خبر داد.

دکتر شاپور بدیعی، در گفتگوبا وب دا، با اشاره به اینکه سالانه زائران بسیاری از اقصی نقاط جهان و کشور وارد مشهد می شوند و در ایام خاص همچون روزهای ابتدایی سال حضور زائران افزایش می یابد اظهار کرد: بر این اساس تمامی واحدهای زیر پوشش دانشگاه اعم از بیمارستان ها، مراکز اورژانس بیمارستانی و پیش بیمارستانی و مراکز بهداشتی درمانی برای ارائه خدمات مطلوب به زائران و مجاوران بارگاه منور حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) در آماده باش کامل هستند.

وی با بیان اینکه همه ساله تدابیر ویژه ای برای ارائه خدمات مناسب در روزهای پایانی سال و تعطیلات نوروزی برنامه ریزی می شود ابراز کرد: تمام پایگاه های جاده ای و شهری آماده خدمت رسانی هستند و کمبودهایی که در این زمینه بود نیز جبران شده است .

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه زمان سال تحویل و سخنرانی مقام معظم رهبری در روز اول فروردین از روزهای ویژه در ارائه خدمات محسوب می شود تصریح کرد: به همین منظور هماهنگی های لازم با استانداری و آستان قدس رضوی برای ارائه خدمات مناسب در این روزها انجام شده است.

دکتر بدیعی افزود: علاوه براین در بخش بیمارستانی نیز با راه اندازی بیمارستان های جدید آمادگی کامل برای ارائه  خدمات فراهم شده است.

وی با بیان اینکه در این ایام بیمارستان های بخش خصوصی نیز آماده خدمات رسانی هستند خاطر نشان کرد: در حوزه ارائه خدمات سرپایی نیز 50 درصدظرفیت بخش خصوصی و کلینیکی آماده خدمت رسانی هستند.

 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

خبرهای روز

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image