دانشیار گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه آجیل ها میزان چربی بالایی دارند به طوری که میزان چربی بادام با میزان چربی کره برابری می کند اظهار کرد: تعادل در مصرف تنقلات و شیرینی در ایام نوروز از بروز اضافه وزن و چاقی پیشگیری می کند.
دکتر عبدالرضا نوروزی در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: افزایش وزن یکی از مشکلات جسمی است که در نوروز شاهد آن هستیم بطوری که با توجه به پژوهش های انجام شده افراد بعد از تعطیلات نوروز به طور متوسط 850 گرم افزایش وزن پیدا می کنند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد یکی دیگر از مشکلات ایام عید را تغییر زمان خوردن وعده های غذایی برشمرد و خاطرنشان کرد: به طور معمول صبحانه تا قبل از ساعت 9 صبح، ناهار بین ساعت 12 تا 2 ظهر و شام بین ساعات 8 تا 9 میل می شود اما در تعطیلات با توجه به دید و بازدیدها همچنین مصرف آجیل، شیرینی و میوه فراوان ساعات وعده های اصلی غذا تغییر می کند این تغییرات باعث اختلال در سیستم متابولیکی بدن می شود که منجر به افزایش تولید بافت چربی و افزایش وزن در فرد خواهد شد.
دانشیار تغذیه بالینی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به بیماران دیابتی اظهار داشت: این بیماران باید حتما در زمان مقرر وعده های اصلی غذایی خود و سه میان وعده را مصرف کنند و از مصرف شیرینی ها دوری کنند.
وی همچنین توصیه کرد: علاوه بر رعایت کردن در بحث خوردن شیرینی و آجیل در ایام نوروز و در تمام روزهای سال فعالیت های بدنی منظم بهترین راهکار در پیشگیری از اضافه وزن و حفظ سلامتی است.