دانشیار تغذیه بالینی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به یک مطالعه جدید قهوه بر روی پیشگیری از اضافه وزن و چاقی موثر است.

دکتر عبدالرضا نوروزی در گفتگو با وب دا گفت: مطالعات جدید نشان می دهد که مصرف 200 سی سی قهوه معادل یک لیوان متوسط در روز سبب افزایش فعالیت بافت چربی قهوه ای در بدن می شود.

وی افزود: بافت چربی قهوه ای بر خلاف بافت چربی سفید یکی از مواردی هست که با افزایش فعالیت سوخت و ساز (متابولیسم) سبب بالا رفتن سوخت و ساز پایه بدن و در نهایت پیشگیری از چاقی و اضافه وزن می شود.

دانشیار تغذیه بالینی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: بلافاصله بعد از مصرف قهوه فعالیت بافت چربی قهوه ای که بصورت عمده در مناطق گردن و شانه هستند سبب افزایش تولید حرارت و در نهایت چربی سوزی می شود.

دکتر نوروزی در ادامه اذعان کرد: در این مطالعات اثربخشی مصرف قهوه در پیشگیری از افزایش وزن با تحریک سیستم عصبی سمپاتیک و افزایش مختصر ضربان قلب و تعریق نیز نشان داده است.

وی در خصوص نحوه مصرف قهوه خاطرنشان کرد: بهتر است قهوه بصورت تنها یا همراه با شیر تازه مصرف شود قهوه های میکس و کافی میت به دلیل داشتن مقادیر بالای چربی پالم توصیه نمی شود.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

خبرهای روز

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image