چاقی  و اضافه وزن عاملی موثر در بروز کبد چربعضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: مواد قندی مصنوعی و چربی فست فودها از مهمترین عوامل اثر گذار در ابتلا به کبد چرب به شمار می رود.

دکتر محسن نعمتی در گفتگو با وب دا با بیان اینکه به دلیل شرایط خاص زندگی در سالهای اخیر در 40 درصد افراد بالغ به درجاتی از کبد چرب مبتلا وجود دارد خاطر نشان کرد: کبد چرب وقتی اطلاق می شود که معادل  پنج درصد وزن کبد چربی رسوب کرده باشد.

دکتر نعمتی با اشاره به اینکه عمده علل ایجاد کبد چرب در سالهای اخیر در ایران و دنیا،اضافه وزن و چاقی به دلیل تغذیه نامناسب می باشدتصریح کرد: زیاده روی در مصرف قندهای ساده همچون کیک، شکلات، انواع نوشابه، شیرینی، دسرها، نبات و آبنبات و روغن ها،لبنیات پرچرب و مصرف الکل از عوامل اثر گذار در ابتلا به کبد چرب است.

دکتر نعمتی با بیان اینکه بهبودکبدچرب با اصلاح وزن، ورزش و همزمان داشتن یک رژیم غذایی ایجاد می شود، تصریح کرد: در افراد لاغر رژیم غذایی نامناسب، نخوردن میوه و سبزیجات نیز ایجاد کبد چرب می کند.

وی اظهار داشت: برای پیشگیری از ابتلا به کبد چرب باید وزن خود را در حد طبیعی نگه داشت مصرف قندها و چربی ها باید متعادل باشد میوه و سبزیجات به اندازه کافی مصرف شود و ورزش در برنامه روزانه قرار گیرد همچنین از لبنیات کم چرب استفاده شود.

دکتر نعمتی همچنین توصیه کرد: بهتر است گوشت مصرفی گوشت سفید باشد و گوشت قرمز از نوع کم چرب مانند گوشت شترمرغ و بوقلمون باشد.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

خبرهای روز

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image