استادیار گروه تغذیه بهداشت مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: پروبیوتیک ها در یک رابطه همزیستی با فلور دستگاه گوارش زندگی می کنند و می توانند برای درمان بیماریهای گوارشی و غیرگوارشی مورد استفاده قرارگیرند.
دکتر اسماء افشاری در گفتگو با وب دا گفت: پروبیوتیک ها به عنوان گروه مهمی از ترکیبات غذایی عملگرا توسعه پیدا کردند، واژه پروبیوتیک به معنی "برای زندگی" برای باکتری هایی به کار می رود که اثرات مفیدی برای انسان ها و حیوانات دارند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه زنده مانی باکتری ها اغلب در طی تولید، توزیع و نگهداری مواد غذایی کاهش می یابد، تصریح کرد: مصرف روزانه حداقل 100 گرم ماده غذایی پروبیوتیک برای تامین اثرات پروبیوتیکی پیشنهاد شده است.
دکتر افشاری با اشاره به اینکه محصولات پروبیوتیک بیشتر لبنی هستند، خاطرنشان کرد: به دنبال افزایش جمعیت افراد دارای رژیم گیاهخواری در کشورهای توسعه یافته تقاضا برای محصولات گیاهی پروبیوتیک نیز رو به افزایش است این محصولات هم بین گیاهخواران و هم افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز محبوبیت یافته است.