چاپ

مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد ابراز کرد :گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد یکی از گروه های موفق دانشگاه علوم پزشکی مشهد است وتغذیه بیمارستانی مهمترین اولویت تحقیقات این گروه است.

دکتر نعمتی در گفتگو با وب دا، با اشاره به اینکه در حال حاضر گروه تغذیه با بیش از 12سال سابقه حضور و 10نفر عضو هیات علمی وضعیت مطلوبی در حوزه آموزش و پژوهش دارد، بیان کرد :کنگره بین‌المللی تغذیه به عنوان سومین کنگره تغذیه از سوی این گروه برگزار شد و میزبان اساتید بزرگی در حوزه تغذیه از کشورهای اروپایی و آسیای شرقی است.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت :تغذیه بالینی،تغذیه  زمان حضور بیمار در بیمارستان را محور کار قرار می دهد چرا که این بیماران اکثرا دچار سوء تغذیه هستند.

وی افزود :از نظر پژوهشی مقالات خوبی از این گروه در سایت های معتبر علمی منتشر شده است.

دکتر نعمتی گفت :برنامه ریزی هایی انجام شده است که  کارشناسان تغذیه آموزش های لازم را به رزیدنت ها و تیم پرستاری ارائه می کنند تا وضعیت تغذیه بیماران بهبود بخشیده شود.

سومین همایش بین المللی تغذیه بالینی ایران  با حضور اندیشمندان و صاحبنظرانی از کشورهای اروپایی و آسیایی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در محورهای تغذیه در بیماران با شرایط بحرانی (بیماران بستری در ICU)؛رژیمهای غذایی ویژه و بیماریها (شامل رژیمهای کتوژنیک، بدون گلوتن و Low FODMAP)؛روزه و سلامت؛تغذیه در کاشکسی و سارکوپنی؛چاقی و درمان آن؛کترینگ بیمارستانی؛اعتباربخشی آموزشی و ارزیابی گروههای تغذیه دانشگاههای کشور؛شرایط مرجعیت علوم تغذیه در منطقه و آمایش سرزمینی تغذیه بیمارستانی طی روزهای 28 الی 30 بهمن در حال برگزاری است.