چاپ

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور در بیمارستان شهید هاشمی نژاد ، در جریان روند ساخت این پروژه قرار گرفت.

به گزارش وب دا، دکتر حمید رضا اسلامی در این نشست ضمن بازدید از بخش های مختلف این پروژه، امکانات مورد نیاز پروژه را مورد بررسی قرار داد.

وی در حاشیه این بازدید از استقرار تیم مهندسی مدیریت فنی دانشگاه در این پروژه به منظور سرعت بخشیدن به روند ساخت این طرح که در راستای خدمات رسانی به مردم منطقه اجرا می شود خبر داد.

پروژه بیمارستان جدید شهید هاشمی نژاد تا کنون ۹۰درصد پیشرفت کار داشته است و بر اساس برنامه ریزی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار است در سال جاری به بهره برداری برسد.

رییس بیمارستان شهید هاشمی نژاد در حاشیه بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد از روند ساخت این پروژه در گفتگو با وب دا اظهار کرد:پروژه بیمارستان شهید هاشمی نژاد در راستای خدمات رسانی به مردم منطقه در قالب ۳۲۰ تخت بستری در هفت بلوک و ۳۴ هزار متر مربع زیر بنا در حال ساخت است.

دکتر موسوی نمای بیمارستان هاشمی نژاد را منحصر به فرد دانست و خاطر نشان کرد: پروژه بیمارستان هاشمی نژاد مشهد دارای سازه بتونی بوده و نمای بیمارستانی تلفیقی از معماری ایرانی _ اسلامی می باشد.

وی افزود: در این پروژه  تمامی بخش های مورد نیاز منطقه از جمله زنان، اطفال،داخلی، اعصاب، اورژانس، آزمایشگاه، رادیولوژی، داخلی مغز و اعصاب و کت لب در آن در نظر گرفته شده است.

رییس بیمارستان شهید هاشمی نژاد افزود: در پروژه بیمارستان شهید هاشمی نژاد ۱۳ اتاق عمل طراحی شده است که دو اتاق عمل اختصاص به زنان دارد.

دکتر  موسوی، استاندارد شدن فضای بیمارستان، افزایش ۹۰ تا ۱۰۰ متر برای هر تخت بستری، افزایش ۷۰ تخت بستری، افزایش تعداد اتاق های عمل، ایجاد بخش آنژیوگرافی قلب و افزایش چارت تشکیلاتی از جمله ویژگی های بارز پروژه جدید بیمارستان شهید هاشمی نژاد برشمرد.