مسئول کمیته اطلاع رسانی کووید-19 دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: عوارض بیماری و دارویی در اکثر بیماریها همچون کووید ۱۹ متفاوت بوده و وضعیتهای درمانی باید در بیمار مجزا باشد.
به گزارش وب دا، دکتر حمیدرضا رحیمی در نشست کمیته علمی ستاد مبارزه با کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، خاطر نشان کرد: از اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و عموم مردم میخواهیم که هرگونه موارد مشکوکی که آسیبرسان به سلامت جامعه بوده را به روابطعمومی این دانشگاه گزارش کنند تا بلافاصله بررسی، رسیدگی و برخورد لازم صورت پذیرد؛ همچنین تلفن ۱۹۰ و 30002191نیز در این خصوص پاسخگو خواهد بود.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: ویروس کرونا تغییر ماهیت نداده و نباید این موضوع را علت افزایش آمار روزهای اخیر بدانیم، عوارض بیماری و دارویی در اکثر بیماریها همچون کووید- ۱۹ متفاوت بوده و وضعیتهای درمانی باید در بیمار مجزا باشد، زیرا شرایط بیماری و نوع انتقال و ابتلا در افراد مختلف یکسان نیست.
وی با ذکر این نکته که اگر میخواهیم ویروس را بهتر بشناسیم باید کشت سلولی داشته باشیم، بیان کرد: بسیاری از نمونهگیریها، تستها و آزمایشها کاری زمانبر بوده، اما این شرایط در بیماران بد حال متفاوت بوده و باید ابزار مناسبی جهت درمان بهموقع و اثربخش صورت پذیرد، تا ضمن حفظ جان بیمار و بازگشت سلامتیاش، از حادترشدن وضعیت بیماری جلوگیری شود.










