فعالیت 18 مرکز برای ارائه خدمات سطح دو به بیماران مبتلا و یا مشکوک به کووید-19دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید -19 دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در 5 ماه گذشته جمع زیادی از خادمان سلامت در حین خدمت به بیماری کووید-19 مبتلا شده اند اظهار کرد: برای قطع زنجیره انتقال و کاهش آمار بیماران، مردم باید نهایت همکاری را با سیستم بهداشت و درمان داشته باشند.

دکتر علی اصغر انجیدنی در گفتگو با وب دا با بیان اینکه بر اساس ارزیابی های انجام شده حدود 70 درصد از مردم در اماکن عمومی و 90 درصد در ادارات از ماسک استفاده می کنند خاطر نشان کرد: در حال حاضر امار تعداد بیماران مبتلا همچنان رو به افزایش است و در صورت افزایش همکاری مردم در رعایت دستورالعمل های بهداشتی به طور حتم سیستم بهداشت و درمان را با مشکل جدی روبرو خواهد ساخت.

مدیر نظارت و ارزشیابی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اجتناب از حضور در تجمع ها، فاصله گذاری اجتماعی، رعایت بهداشت دست را اصول مهم پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا عنوان کرد و از مردم خواست در درجه نخست برای حفظ سلامت خود و خانواده شان و سپس کمک به نظام سلامت به این اصول مهم توجه جدی داشته باشند.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

خبرهای روز

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image