مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کاشمر اظهار کرد: در سه ماهه سوم سال جاری دو هزار و ۷۰۳ ماموریت توسط نیروهای اورژانس ۱۱۵ این شهرستان انجام شده است.
دکتر محمد جواد یزدانی در گفتگو با وب دا افزود: از مجموع دو هزار و ۴۳۷ مورد ماموریت اورژانس ۱۱۵ شهری در کاشمر طی سه ماه، دو هزار و ۸۲ مورد ماموریت غیرتصادفی و ۳۵۵ ماموریت تصادفی بوده است.
وی گفت: از مجموع این ماموریتها تعداد یک هزار و ۴۰۸ مورد اعزام بیمار به مراکز درمانی انجام شده ویک هزار و۳۲نفر نیز درمان در محل صورت گرفته است.
دکتر یزدانی افزود: از مجموع ۲۶۶ مورد ماموریت اورژانس جادهای در کاشمر طی سهماهه پاییز امسال، ۲۲۰مورد ماموریت غیرتصادفی و ۴۶مورد ماموریت تصادفی بوده که از مجموع این ماموریتها تعداد ۲۰۸نفربیماراعزام به مراکز درمانی و۷۲ نفر نیز درمان در محل، صورت گرفته است.
خبرنگار: امیر افشار