رییس بیمارستان شهید هاشمی نژاد از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد از آغاز واکسیناسیون 115 نفر از پرسنل خط مقدم مبارزه با کرونا این مرکز خبر داد.

دکتر سید محمد موسوی در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: در این مرحله ،واکسیناسیون کووید ۱۹ برای کارکنان کادر بهداشت و درمان شامل پرسنل بخش های icu  کرونا ، اورژانس ، بخش کرونا،که به طور مستقیم درگیر مراقبت از بیماران کرونا هستند با نظارت پزشک اورژانس  تزریق شد و در مراحل بعدی براساس اولویت بندی، سایر کارکنان درمان و گروه‌های آسیب پذیر واکسینه می‌شوند.

وی با بیان اینکه مرحله دوم واکسیناسیون این گروه 28 روز بعد انجام می شود افزود: بر اساس دستورالعمل وزارت بهداشت و درمان نخستین گروهی که مورد تزریق واکسن قرار می گیرند کارکنان بخش های کووید  19 هستند.

رییس بیمارستان شهید هاشمی نژاد از مردم خواست به توصیه‌های بهداشتی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی عمل کنند و تا واکسیناسیون عمومی و ریشه کنی کامل این بیماری، همچنان مراقب خود باشند و کادر درمانی را در مهار و ریشه کنی این بیماری همراهی کنند.

238.jpg - 55.08 kB

239.jpg - 56.70 kB

خبرنگار: زهرا نورانی 

خبرهای روز

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image