242.jpg - 14.08 kBعضو هیات علمی گروه بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: تمامی بیماران کرونایی بستری در  بخش های مراقبت ویژه نیازمند پزشک متخصص بیهوشی هستند تا یاری‌رسان این نوع بیماران در رسیدن به وضعیت هوشیاری کامل باشند.

دکتر احمد باقری‌مقدم در گفت‌وگو با وب دا، خاطر نشان کرد: کرونا با هیچکس شوخی ندارد و هرکسی را که غفلت کند گرفتار می‌کند، کرونا پیر و جوان و قوی و ضعیف نمی‌شناسد و نباید در این خصوص عادی برخورد کنیم و نسبت به رعایت دستور العمل های بهداشتی ، حفظ فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک بی‌تفاوت باشیم.

این متخصص بیهوشی خاطرنشان کرد: تمامی بیماران کرونایی بستری در ICU نیازمند پزشک متخصص بیهوشی‌ هستند تا یاری‌رسان این نوع بیماران در رسیدن به وضعیت هوشیاری کامل باشند، اکثر این نوع بیماران در سنین بالا هستند، ضمن اینکه در این بخش مواردی که دارای بیماری زمینه‌ای‌ هستند در فضای مجزا تحت مراقبت قرار می گیرند.

دکتر باقری‌مقدم بیان کرد: نگرانی مدافعان سلامت در روزهای پایانی سال با توجه به شلوغی بازار و برنامه‌ریزی سفر و دید و بازدید عید نوروز به‌شدت افزایش یافته است و از مردم می‌خواهیم که مراعات حال کادر بهداشت و درمان را که بیش از یک سال است که در جبهه مبارزه با ویروس کرونا در حال نبرد با دشمن نامرئی‌اند را داشته باشند.

خبرهای روز

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image