سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: همفکری و استفاده از تجربیات روسای پیشین دانشگاه به منظور کمک در رفع مسائل و مشکلات در دستور کار قرار دارد.
دکتر محمد کیانی در حاشیه نشست همفکری با روسای ادواری دانشگاه علوم پزشکی در گفتگو با وب دا با بیان اینکه روسای پیشین دانشگاه سال های متمادی برای رشد و تعالی دانشگاه تلاش نموده اند و در این مسیر تجربه های ارزشمندی را کسب کرده اند خاطر نشان کرد: به منظور بهره مندی از این تجربیات و راهنمایی برای کمک به رفع مسائل و مشکلات و اجرای طرح های عملیاتی، برنامه استفاده از تجربیات روسای پیشین دانشگاه در دستور کار قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه بدین منظور نخستین نشست همفکری با روسای ادواری دانشگاه برگزار و نظرات و پیشنهاداتی نیز در این زمینه ارائه شد تصریح کرد: تلاش می شود علاوه بر احصاء نظرات و پیشنهادات نسبت به عملیاتی کردن آن در راستای حرکت به سمت رفع مشکلات عمل نماییم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به تشکیل مجمع پیشکسوتان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: این مجمع که برای نخستین بار در دانشگاه تشکیل شده است از ظرفیت مناسبی برای دریافت نظرات و تجربیات ارزشمند پیشکسوتان دانشگاه برخوردار است.




















