سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: ارائه خدمات درمانی و تخصصی به جامعه ایثارگران درچارچوب فرآیند تعریف شده خدمات وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و در برنامههاي دانشگاه قرار دارد.
دکتر محمد علی کیانی در دیدار با مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره تمامی شهدای انقلاب اسلامی و مدافع سلامت اظهار امیدواری کرد: بنیاد شهید با همکاری و هم اندیشی دانشگاه علوم پزشکی استانداردهای لازم جهت ارائه خدمات بیمارستانی و دی کلینیک ویژه جانبازان را در مکانی مناسب کسب نماید .
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی نیز در این دیدار اظهار کرد: استان خراسان رضوی بیش از 50 هزار جانباز تحت پوشش دارد که تعدادی از این عزیزان با مجروحیتهای خاص و نیازمند خدمات درمانی ویژه هستند که جانبازان قطع نخاع و جانبازان اعصاب و روان در زمره آنان قرار دارند.
حجت الاسلام معصومی افزود: در حال حاضر سه مرکز توانخبشی امام خمینی (ره) ویژه جانبازان قطع نخاعی، مرکز بازتوانی امام خمینی (ره) ویژه جانبازان اعصاب و روان و مرکز سالمندان ایثار ویژه والدین معظم شهدا زیر نظر بنیاد در حال فعالیت و ارائه خدمات به جامعه ایثارگری است.

خبرنگار: مکرم