232.jpg - 7.68 kBرییس بیمارستان هاشمی نژاد از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: این مرکز درمانی در حال ایجاد آمادگی برای مدیریت بیماران کرونایی در پیک ششم است تا بتواند به بیماران به خوبی خدمت رسانی نماید.

دکتر محمد موسوی، در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه این مرکز در حال آماده شدن برای مدیریت بیماران در صورت مواجهه با پیک ششم است، عنوان کرد: مشکل اکسیژن بیمارستان با تعمیر دو دستگاه اکسیژن ساز در حال برطرف شدن است علاوه براین پیش بینی های لازم برای تهیه دارو و ملزومات پزشکی برای درمان بیماران در پیک بعدی انجام شده است تا با مشکلی در این زمینه مواجه نشویم .

وی ادامه داد: در حال حاضر تعداد بیماران کرونایی بیمارستان هاشمی نژاد کمتر از  50 نفر هستند از همین رو خلوص اکسیژن در حد مطلوبی است و 19 بیمار کرونایی بدحال نیز در ای سی یو تحت مراقبت های ویژه هستند.

دکتر موسوی گفت: بیماران سرپایی این مرکز درمانی در هفته گذشته نسبت به دو هفته قبل از آن رو به افزایش است و تعداد بیماران سرپایی از روزانه 45 بیمار به روزانه 80 بیمار رسیده است.

رئیس بیمارستان هاشمی نژاد بیان کرد: زمانی که بیماران سرپایی افزایش می یابند به همان نسبت نیز به زودی بیماران بستری افزایش می یابند و این نشان دهنده شروع پیک جدید است از همین رو از مردم درخواست می کنیم تا با واکسیناسیون و رعایت هر چه بیشتر شیوه نامه بهداشتی کادر درمان و بهداشت را در قطع زنجیره انتقال بیماری کمک رسانند.

 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image