معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: به منظور برنامه ریزی و آمادگی هر چه بیشتر برای مقابله با سویه جدید کرونا به نام "اومیکرون" این دانشگاه به حالت آماده باش درآمد.
دکتر شاپور بدیعی در حاشیه نشست کمیته درمان در گفتگو با وب دا با بیان اینکه با دستور سرپرست دانشگاه، قرارگاه کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد به صورت 24 ساعته فعال شده است خاطر نشان کرد: در روزهای اخیر نشست ها و جلسات فشرده ای به منظور برنامه ریزی هر چه بیشتر برای مقابله احتمالی با پیک کرونا در این دانشگاه در حال برگزاری است و در این راستا نسبت به اجرای برنامه های پیشگیرانه و سرعت بخشی به برنامه واکسیناسیون توسط معاونت بهداشت تاکید شده است.
وی با بیان اینکه برنامه ریزی برای آماده سازی بیمارستان ها و اجرای سطح بندی بیماران مبتلا به کرونا نیز در حال انجام است تصریح کرد: به منظور ارائه خدمات مناسب به بیماران مبتلا به کرونا، راه اندازی کلینیک های تنفسی در بیمارستان های قائم(عج)، هاشمی نژاد و امام رضا(ع) در دستور کار قرار گرفته و در این راستا اقدامات اولیه و جانمایی بخش ها نیز انجام شده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه از ابتدای همه گیری ویروس کرونا برنامه سطح بندی و نظام ارجاع در تمامی سطوح خدمات رسانی در مناطق زیر پوشش دانشگاه انجام شده است افزود: در حال حاضر نیز به منظور خدمات رسانی مناسب به بیماران و جلوگیری از ایجاد ازدحام در بیمارستان ها این برنامه با قوت تمام اجرایی خواهد شد.
دکتر بدیعی با بیان اینکه سیاست دانشگاه، تشخیص به موقع بیماری و ارائه خدمات درمانی سریع به بیماران مبتلا به کروناست افزود: با برنامه ریزی های انجام شده، کمبود تخت بیمارستانی برای خدمات رسانی به بیماران مبتلا به کرونا نخواهیم داشت و در این راستا تفاهم نامه ای با بیمارستان های غیر دانشگاهی برای در نظر گرفتن بخش های بستری بیماران حاد تنفسی منعقد شده است.
وی با بیان اینکه در پیک های گذشته از ظرفیت بسیج جامعه پزشکی و نیروی های مردمی برای خدمات رسانی به بیماران به ویژه در مناطق کم برخوردار به شکل مناسبی استفاده شد اظهار کرد: در صورت مواجهه با پیک کرونا، به طور حتم از این ظرفیت ارزشمند بهره گرفته می شود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: واکسیناسیون به معنای ایمنی کامل در برابر ویروس کرونا نیست و همچنان باید در کنار واکسن، نسبت به رعایت دستورالعمل های بهداشتی، استفاده از ماسک، حفظ فاصله اجتماعی و اجتناب از دورهمی ها توجه لازم را داشت.
دکتر بدیعی با بیان اینکه بر اساس برنامه ریزی تمامی کادر بهداشتی و درمانی زیر پوشش واکسیناسیون یاداور قرار می گیرند و در این راستا مدیریت پرستاری اقدامات لازم را انجام داده است تا در صورت مواجهه با پیک کرونا، تعداد کمتری از کادر بهداشت و درمان درگیر این بیماری شوند.

خبرنگار: صیقلیان









