جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: به منظور خدمات رسانی مطلوب به بیماران کرونایی و غیر کرونایی، کلینیک های تنفسی در بیمارستان های ریفرال این دانشگاه راه اندازی می شود.
دکتر ایوب توکلیان در حاشیه نشست با کمیته آموزشی بیمارستان های ریفرال در گفتگو با وب دا با بیان اینکه کلینیک های تنفسی در بیمارستان های امام رضا(ع)، هاشمی نژاد و قائم(عج) راه اندازی می شود خاطر نشان کرد: در این راستا برنامه ریزی های لازم صورت گرفته است تا بتوان در زمان مواجهه با پیک کرونا، ضمن خدمات رسانی به بیماران غیر کرونایی، بیماران حاد تنفسی نیز به شکل مناسب و در فضای تفکیک شده، خدمات را دریافت نمایند.
وی با بیان اینکه تمهیدات لازم برای کاهش بار کاری و جلوگیری از افزایش ناگهانی تعداد بیماران اتخاذ شده است تصریح کرد: در این راستا مدیریت تخت های بیمارستانی از مهمترین برنامه هایی است که باید به منظور خدمات رسانی به بیماران اجرایی شود.
جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در مقابله با سویه اومیکرون باید طوری مدیریت نمودکه بیشتر بر روی بیماران سرپایی و درمان سریع آن ها برنامه ریزی شود اظهار کرد: پروتکل های درمانی به تمامی مراکز درمانی در سطوح مختلف ابلاغ شده است تا تمام بیماران به شکل واحدی فرایند درمان را طی نمایند.
دکتر توکلیان در خصوص اهمیت حضور بیشتر اساتید در بحران ها گفت: درگیر کردن و حضور پررنگ تر اساتید در بالین بیماران همانند پیک پنجم باعث میشود کیفیت و سرعت خدمات درمان بالاتر رود و قطعا نقش موثری در عدم غافلگیری در مقابل این سویه خواهد داشت.
وی با تاکید بر آمادگی تمامی واحدهای زیر پوشش اظهار کرد: تمامی اقدامات به صورت گام به گام اجرایی خواهد شد تا بتوانیم در صورت مواجهه با پیک کرونا، خدمات رسانی مناسبی را به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی داشته باشیم.
خبرنگار: صیقلیان