21.jpg - 9.47 kBمدیر مرکز آموزشی پژوهشی درمانی قائم(عج) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حال حاضر تعداد 687 بیمار کرونایی و غیرکرونایی شامل 670 غیرکرونایی و 17 کرونایی در این مرکز بستری هستند و خوشبختانه تعداد بیماران کرونایی‌ بستری تا این لحظه روند افزایشی نداشته است.

دکتر حسن خداپرست در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: در حال حاضر تعداد 670 غیرکرونایی که بیشتر آنها بیماران داخلی و مغز و اعصاب هستند در بیمارستان قائم(عج) بستری‌اند، در روزهای اخیر به دلیل حجم بالای بیماران داخلی بخش حاد 2 تنفسی به پشتیبان این بخش تبدیل شده است.

وی با اشاره به اینکه از آمادگی کامل برای مقابله با موج ششم بحران کرونا برخوردار هستیم، تصریح کرد: خوشبختانه تعداد بیماران کرونایی‌ بستری در بیمارستان قائم(عج) تا این لحظه روند افزایشی نداشته و هم‌اکنون 17 نفر در بخش‌های کووید این مرکز درمانی بستری هستند و تاکنون موردی از بستری بیمار مبتلا به ویروس اومیکرون گزارش نشده و فقط یکی دو مورد سرپایی بوده که پس از اقدامات اولیه درمانی ترخیص شدند و خوشبختانه مورد بدحال از سویه جدید ویروس کرونا نداشته‌ایم.

دکتر خداپرست با ذکر این نکته که برای مقابله با موج ششم بحران کرونا مشکل اکسیژن و تجهیزات پزشکی برطرف شده تأکید کرد: کانکس بیماران تنفسی غیربستری در همجواری اورژانس کوهسنگی بیمارستان قائم(عج) فعال شده، اما هنوز نیازی به استفاده از آن نشده و فعلاً این گروه از بیماران در کلینیک مدیریت می‌شوند و در صورت نیاز در کمتر از یک ساعت این کانکس فعال خواهد شد.

مدیر بیمارستان قائم(عج) با اشاره به اینکه نصب دستگاه آنژیوگرافی مغز در مراحل پایانی قرار دارد و این دستگاه به داخل فضای نورولپ منتقل شده و  برای راه‌اندازی در دهه مبارک فجر آماده خواهد شد، تصریح کرد: همچنین دستگاه روتاری کیتور هم که ویژه بیماران قلبی بوده و در زمان آنژیوگرافی و آنژیوپلاسی جهت ایجاد فضایی برای قرار گرفتن استند و بالن کمک می‌کند تهیه شده و در مراحل نصب قرار دارد و امیدواریم که بتوانیم در آینده‌ای نزدیک این دستگاه را هم راه‌اندازی نماییم.

دکتر خداپرست خاطرنشان کرد: بیمارستان قائم(عج) اولین مرکز درمانی شرق کشور بوده که نسبت به راه‌اندازی دستگاه روتاری کیتور ویژه بیماران قلبی اقدام کرده و این دستگاه پیش از این تنها در بیمارستان شهید رجایی تهران فعال بود و بیمارستان قائم(عج) دومین مرکز درمانی کشور بوده که اقدام به راه‌اندازی دستگاه روتاری کیتور ویژه بیماران قلبی کرده است.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image