دبیر قرارگاه مرکزی مدیریت کرونا در دانشگاههای علوم پزشکی استان خراسان رضوی با بیان اینکه استان خراسان رضوی در حال حاضر در اوج پیک ششم کرونا در تعداد بیماران سرپایی قرار دارد اظهار کرد: پیش بینی می شود ظرف روزها و هفته های آینده ، تعداد بیماران بستری نیز افزایش یابد که در این راستا تمهیدات لازم برای خدمات رسانی مطلوب در استان در نظر گرفته شده است.
دکتر علی اصغر انجیدنی در گفتگو با وب دا با بیان اینکه در این راستا تمامی بیمارستان های استان برای ارائه خدمات مناسب به بیماران بستری و بدحال در آمادگی کامل هستند و پیش بینی های لازم برای افزایش ظرفیت تخت های بستری و رفع مشکلات و چالش ها صورت گرفته است خاطر نشان کرد: با توجه به برنامه ریزی ها و اقدامات انجام شده، تمامی بیمارستان های استان با مشکل کمبود تخت و یا اکسیژن روبرو نیستند و داروها و ملزومات مصرفی مورد نیاز در پیک ششم نیز تامین و ذخیره سازی شده است.
وی با بیان اینکه تقویت سامانه 191 در راستای اطلاع رسانی، آموزش و هدایت بیماران به سطوح بهداشتی و درمانی در دستور کار تمامی دانشکده ها و دانشگاه های علوم پزشکی استان قرار گرفته است تصریح کرد: بر این اساس با هماهنگی با استانداری و مخابرات استان، علاوه بر دانشگاه علوم پزشکی مشهد، این سامانه در سایر دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی استان در حال راه اندازی است.
دبیر قرارگاه مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به رصد بیماران سرپایی و اجرای پروتکل یکپارچه درمان و ارجاع در سطح استان تلاش می شود، بیمارستان ها با مشکل ازدحام و شلوغی روبرو نشوند افزود: تکمیل واکسیناسیون و افزایش پوشش دز سوم واکسن و تشویق مردم به مشارکت در این برنامه یکی از استراتژی های مهم قرارگاه به شمار می رود ضمن اینکه رعایت دستورالعمل های بهداشتی به ویژه در استفاده از ماسک با اجرای برنامه های نظارتی مورد تاکید است.
دکتر انجیدنی با بیان اینکه تلاش می شود با تمهیداتی که در نظر گرفته شده است با کمترین آسیب از پیک ششم کرونا عبور نماییم خاطر نشان کرد: در این راستا تمامی شهرستان های استان خراسان رضوی به طور مستمر و روزانه مورد رصد قرار می گیرند و با دریافت گزارش های روزانه و برگزاری نشست های روزانه قرارگاه، تلاش می شود در صورت بروز هر گونه چالش، نسبت به رفع آن اقدام شود.
وی با اشاره به برنامه ریزی و دریافت مصوبات از قرارگاه کرونا برای تامین نیروی انسانی، تمدید طرح برخی از نیروهای این حوزه در دستور کار قرار گرفته است افزود: تلاش می شود با همکاری سازمان های بیمه گر، تزریق رمدسیویر سرپایی در تمامی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی مشهد اجرایی شود تا در صورت نیاز بتوان به بیماران به شکل مناسب خدمات رسانی نمود.
دبیر قرارگاه مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تلاش می شود با گسترش دسترسی در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت منتخب و درمانگاه ها دسترسی مردم به تست کرونا افزایش یابد اظهارکرد: این امر موجب شده است که شاهد ازدحام مراجعین در مراکز خاص همانند پیک پنجم کرونا نباشیم و خدمات به شکل مناسبی در دسترس مردم قرار گرفته است.
دکتر انجیدنی گفت: با اقدامات انجام شده تاکنون استان خراسان رضوی با مشکل خاصی روبرو نشده است و امیدواریم بتوانیم با شرایط مناسب پیک ششم کرونا را به پایان برسانیم .









