رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه مشهد از بازسازی و تحویل دو دستگاه آمبولانس بنز 314 اورژانس115 مشهد در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی خبر داد.
دکتر علی یزدانی در گفتگو با وب دا اظهار کرد: با مساعدت سازمان اورژانس کشور و دانشگاه علوم پزشکی مشهد دو دستگاه آمبولانس بنز 314 که به علت فرسودگی از چرخه عملیاتی خارج شده بودند با هزینه ای حدود 4 میلیارد ریال بازسازی و به ناوگان عملیاتی اورژانس 115 مشهد پیوست.
وی همچنین از آماده سازی 2 دستگاه آمبولانس دیگر بازسازی شده جهت پیوستن به ناوگان اورژانس 115 مشهد خبر داد و گفت: در مجموع 6 دستگاه آمبولانس بازسازی و تحویل شده است و این مرکز درصورت تامین اعتبارات کافی می تواند سایر آمبولانس های فرسوده را بازسازی نماید.
دکتر یزدانی گفت: تعدد ماموریت های شهری و ترافیک سنگین ، گرانی و نبود قطعات مصرفی از عواملی فرسودگی آمبولانس ها به شمار رود.
رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه ضمن دعوت از خیرین جهت مشارکت در بازسازی آمبولانس ها گفت: هر آمبولانس اورژانس روزانه به صورت میانگین به 15 بیمار اورژانسی خدمات ارائه می نماید و مشارکت خیرین در امر بازسازی آمبولانس های اورژانس باعث ارائه خدمت به تعداد بیشتری از بیماران و نیازمندان خواهد شد.

خبرنگار: علیشاهی









