47.jpg - 13.16 kBرییس بیمارستان شهید هاشمی نژاد از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه آمار مصدومان سوانح رانندگی در این مرکز  رو به افزایش است از عموم مردم خواست که کارهای خود را با آرامش تمام انجام دهند و هیچگونه عجله‌ای به‌خصوص در زمان رانندگی نداشته باشند.

دکتر سیدمحمد موسوی در گفتگو با وب دا، با بیان اینکه نشست برنامه ریزی برای خدمات رسانی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی در این مرکز برگزار شده است اظهار کرد: بر این اساس کلینیک تخصصی و تمامی بخش‌ها و تخت‌های این مرکز درمانی و تمامی نیروها آماده خدمات رسانی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی در ایام  نوروزهستند.

وی با بیان اینکه طی یک هفته گذشته آمار بیماران مبتلا به کرونا سرپایی 70 درصد و موارد بستری این مرکز نیز 25 درصد کاهش یافته است خاطر نشان کرد: تعداد بستری‌های کرونایی در نیمه اول اسفند ماه هم 143 نفر بوده که نسبت به مدت مشابه ماه قبل روند نزولی داشته است.

رییس بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد با بیان اینکه در روزهای کنونی که مردم در حال آماده شدن و رفت و آمدهای عید نوروز هستند متأسفانه آمار بیماران سوانح و تصادفات رو به افزایش است، خاطرنشان کرد: از مردم می‌خواهیم که کارهای خود را با آرامش تمام انجام دهند و هیچگونه عجله‌ای به‌خصوص در زمان رانندگی نداشته باشند؛ و اینکه در مسافرت‌های نوروزی استفاده از ماسک، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و حفظ فاصله اجتماعی نباید فراموش شود.

دکتر موسوی افزود: در حال حاضر دو بخش عادی و یک بخش ویژه برای بیماران مبتلا به کرونا فعال است، اما خوشبختانه ضریب اشغال تخت‌های کرونایی پایین آمده و تعداد این گروه از بیماران کاهش یافته است.

 

خبرهای روز

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image