097.jpg - 12.67 kBرییس اداره سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از ابتدای طرح سلامت نوروزی  تاکنون نزدیک به 35 هزار بازدید از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی و بین راهی، مراکز اقامتی و واحدهای صنفی و کارگاهی انجام شده است.

مهندس علی‌اصغر حسنی در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: نتیجه این بازدیدها منجر به کشف و معدوم سازی 31 هزار و 772 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف، معرفی 1212 مورد به مرجع قضایی، 75 مورد پلمب و 425 اقدام قانونی شده است.

رییس اداره سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: از مردم می‌خواهیم هرگونه تخلفی که در حوزه‌های مختلف بهداشتی ملاحظه می‌کنند بلافاصله به سامانه 190 اطلاع دهند تا کارشناسان و بازرسان اداره سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد درمحل حاضر شده و برخورد لازم و قانونی را با متخلفان داشته باشند.

مهندس حسنی خاطرنشان کرد: سلامت مردم خط قرمز ما بوده و هست و در این خصوص هیچگونه گذشت و کوتاهی نخواهیم داشت.

 

 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image