0156.jpg - 5.04 kBمعاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد از اجرای برنامه اعتبار بخشی 27  بیمارستان زیر پوشش این دانشگاه خبر داد.

دکتر شاپور بدیعی در گفتگو با وب دا اظهار کرد: نظارت کمی و کیفی بر خدمات درمانی یکی از حوزه های بسیار مهم معاونت درمان به شمار می رود و قرار است در این دوره، 27 بیمارستان مورد ارزیابی قرار گیرد.

وی تصریح کرد: در این برنامه، ۶بیمارستان در هفته دوم خرداد، ۲بیمارستان در هفته سوم و  ۱۱بیمارستان در هفته چهارم ۸ بیمارستان در هفته پنجم فرایند اعتبار بخشی انجام می شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه مدیریت نظارت تحت عنوان اعتبار بخشی، کیفیت خدمات را طبقه بندی و ارزش گذاری می کند اظهار کرد: بحث اعتبار بخشی چندین سال است که در کل کشور بر اساس امکانات و نیروی انسانی و فضای فیزیکی و معیارهای مختلف اجرا و مراکز درمانی بر اساس آن درجه بندی می شوند.

دکتر بدیعی افزود: در طی ارزیابی یک نفر ارزیاب ارشد و بالینی و یک نفر  ارزیاب  مدیریتی کشوری و ارزیاب بهداشتی از دانشگاه مشهد  و نماینده بیمه نیز از سازمانهای بیمه گر  در تیم حضور دارند.

وی گفت: در بیمارستان‌های شهرستان مشهد یک همکار از اداره نظارت بر امور بیمارستانها و مراکز بستری محور بعنوان نماینده دانشگاه  تیم ارزیابی را تا پایان جلسه معارفه در بیمارستان همراهی می نمایند.

خبرهای روز

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image