0189.jpg - 12.35 kBمدیر سلامت کار و محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: 83 هزار و 898 مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سه ماه ابتدایی سال توسط کارشناسان بهداشتی به ثبت رسیده است که با موارد متخلف برابر قانون برخورد شده است.

دکتر علی اصغر حسنی، در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه با گرم شدن هوا احتمال فاسد شدن مواد غذایی بیشتر می شود از همین رو کارشناسان بهداشت محیط نظارت خود را بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی تشدید می کنند و مواد غذایی که تاریخ انقضا آن ها گذشته و یا شرایط نگهداری درستی ندارند را معدوم می کنند، خاطر نشان کرد: سه هزار و 340 مورد از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به  دلیل تخلفات و عدم رعایت نکات بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند.

وی با بیان اینکه 689 مورد از مراکز تهیه و توزیع غذا تعطیل شدند، گفت: 336 مراکز بین راهی تهیه و توزیع مواد غذایی نیز بازدید شدند تا  سلامت مواد غذایی در رستوران های بین راهی نیز تایید شود.

دکتر حسنی با اشاره به اینکه 26 مورد از مراکز تهیه و توزیع بین راهی نیز به مراجع قضایی معرفی شدند، ابراز کرد: با توجه به شیوع بیماری ویروسی گوارشی، مسافران و عموم مردم برای تهیه مواد غذایی خود حتما به مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی که رعایت نکات بهداشتی را می کنند مراجعه کنند.

وی تاکید کرد: در حین سفر از آب آشامیدنی سالم و یخ سالم برای نگهداری مواد غذایی استفاده شود و شستشوی دست ها به خصوص در سرویس های بهداشتی بین راهی که افراد زیادی از آن استفاده می کنند جزو اولویت های مسافران قرار گیرد.

خبرهای روز

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image