چاپ

000185.jpg - 7.98 kBبرنامه مشاوره تلفنی تخصصی بیماری های عفونی به شهروندان و پرسنل دانشگاه به همت متخصص عفونی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در دانشکده پزشکی انجام شد.

به گزارش وب دا، دکتر محبوبه حداد، استادیار گروه عفونی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ضمن گفتگوی مستقیم و تلفنی با همکاران و برخی از شهروندان، با بیان این مطلب که اطلاع رسانی و مشاوره نقش بسیار مهمی در رعایت دستور العمل ها، کاهش موارد بیماریها و کاهش طولانی مدت عوارض پس از ابتلاء به کرونا را دارد اظهار کرد: در این برنامه به سوالات یکصد نفر از شهروندان و پرسنل دانشگاه در زمینه بیماری کرونا و عوارض ناشی از آن پاسخ داده شد.  

وی ادامه داد: محور سوالات مشارکت کنندگان برنامه مشاوره تلفنی، تزریق واکسن، ابتلای  اخیر به کووید 19 ، استرس های ناشی از بیماری و غالب سوآلات از جانب همکارانی بود که قبلا مبتلا شده بودند اما  عوارض ناشی از بیماری را داشتند که در این خصوص مشاوره و راهنمایی های لازم ارائه شد.

لازم به ذکر است: این برنامه با همکاری گروه عفونی و روابط عمومی دانشکده پزشکی به منظور اطلاع رسانی بیشتر  و تسهیل در ارتباط مستقیم همکاران و شهروندان با متخصص عفونی برای کسب اطلاعات و راهنمائی های  بیشتر در حیطه کرونا برگزار گردید.

در این برنامه علاوه بر مشاوره تلفنی جمعی از همکاران بصورت حضوری مورد مشاوره قرار گرفتند.

 

خبرنگار: ابوالفضل امتحانی