0667.jpg - 8.75 kBمعاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پیامی ضمن تبریک روز پزشک آورده است: قدرت نهفته در رشته پزشکی، تبلور دمیدن قدرت خداوند در کالبد انسان، به دست انسانی دیگر است،  از این رو پزشک می تواند با نجات دادن یک انسان کل بشریت را نجات دهد.

دکتر شاپور بدیعی در این پیام آورده است: در فرهنگ اسلامي،  طبيب مظهر اسم شريف محيي و احياء گري معرفي شده است همان طور که پروردگار متعال در سوره مائده میفرماید: "وَمَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا"هر کس انسانی را از مرگ برهاند و زنده بدارد، گویی همه انسان ها را زنده داشته است.

پزشک گاهی بیماران را درمان میکند، گاهی آن را تسکین میدهد، اما همیشه به بیماران آرامش می بخشد و این ویژگی؛ این رشته را از بقیه شغل ها متمایز می کند.

در ایران، اول شهریور ماه، همزمان با زادروز بوعلی سینا، به پاس تألیفات و خدمات وی، به علوم پزشکی و فعالیت وی در این رشته، و تجلیل از پزشکان، روز پزشک نام گذاری شده‌است. از ویژگی های شاخص و مبرز، بو علی سینا اشراف و آگاهی کامل به دانش پزشکی توام با اخلاقیات بوده است که این مسئله به در هم آمیخته بودن و آراسته بودن علم پزشکی با اخلاق اسلامی اشاره دارد.

  و اما در روزهای طاقت‌فرسای پاندمی کووید ، پزشک‌ها به مثابه یک سرباز در جبهه جنگ برای سلامتی آحاد جامعه با همراهی تیم های درمانی جانانه کوشیدند و از هیچ تلاشی مضایقه نکردند و در راه بهبودی بیماران تلاش ستودنی به خرج دادند که جا دارد به عنوان عضو کوچکی از تیم درمان، از تمام پزشکان کمال تقدیر و تشکر را داشته باشم.

 

 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image