پزشک طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این مطلب که، استرس های محیط کار و زندگی، مشغله های ذهنی زیاد، قرار گرفتن در شرایط ناخوشایندبیماری کرونا، بی تحرکی، به عنوان عوامل مستعد کننده ابتلا به افسردگی هستند، اظهار کرد: افسردگی از خفیف تا شدید طیف وسیعی را شامل می شود و در موارد شدید،حتما بیمار باید به روانپزشک ارجاع داده شود.
دکتر سوده تیموری،پزشک متخصص طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: طب ایرانی در کنار طب کلاسیک، روند درمان و بهبودی را بسیار تسریع می بخشد.
وی تصریح کرد: در این بیماری به افراد توصیه می کنیم، ترشی جات، به ویژه سرکه، غذاهای مانده و سرخ شده، گوشت های غلیظ مثل: گوشت گاو، گوساله، شترمرغ مصرف نکنند و استفاده از غذاهای تند و فست فودها را محدود نمایند.
پزشک طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: غذاهایی مثل نخودآب، آبگوشت، با مزاج گرم و تر برای این افراد مناسب است، همچنین استفاده از شربت به لیمو، گلاب، شربت گلاب و زعفران، بیدمشک و زعفران و تخم بالنگو در بهبود حال بیماران می تواند موثر باشد.
دکتر سوده تیموری،استفاده از میوه سیب (آب سیب،رب سیب)،به، انار شیرین، گلابی، انگور شیرین، شیربادام، بادام و نبات، پسته، کشمش، مویز را در بهبود افسردگی بیماران بسیار مفید و موثر تلقی نمود.
وی خاطر نشان کرد: بیماران در طول روزمی توانند از دمنوش های آرام بخش و مقوی اعصاب مثل: گلسرخ، زعفران، گلگاب زبان و بادرنجبویه استفاده کنند البته معاشرت با افراد و دوستان و ورزش، می تواند جزئی از درمان باشد.
دکتر سوده تیموری، خواب کافی و به موقع (اول شب بخوابند و صبح زود بیدار شوند) را در بهبود حال بیماران موثر دانست.
مخاطبان برای دریافت فیلم این گزارش می توانند به اینجا مراجعه کنند.
خبرنگار: صفیه صادقیان









