رییس کمیته رسانه و اطلاع رسانی کووید-19 دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: طی یک روز گذشته، هیچ مورد فوتی ناشی از بیماری کرونا در مراکز درمانی استان خراسان رضوی به ثبت نرسیده است.
دکتر محمد پهلوان کاشی در گفتگو با وب دا با بیان اینکه در ده روز گذشته، دانشگاه علوم پزشکی مشهد 5 روز و استان خراسان روی سه روز را بدون فوتی ناشی از کرونا پشت سر گذاشته است خاطر نشان کرد: در حال حاضر 170 بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان خراسان رضوی بستری هستند که 135 نفر از این بیماران در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 47 بیمار بدحال مبتلا به کرونا در بخش های مراقبت ویژه استان بستری هستند و سهم دانشگاه علوم پزشکی مشهد از این تعداد 39 نفر است خاطر نشان کرد: میزان بیماران بستری در بخش های مراقبت ویژه در ده روز گذشته 25 درصد کاهش یافته است.
رییس کمیته رسانه و اطلاع رسانی کووید-19 دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: طی یک روز گذشته 58 بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان بستری شدند که 51 نفر از این تعداد متعلق به دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.
دکتر پهلوان با بیان اینکه در یک روز گذشته 283 نفر به مراکز خدمات جامع سلامت منتخب و اورژانس بیمارستان ها مراجعه و خدمات سرپایی را دریافت کردند از عموم مردم خواست با رعایت دستورالعمل های بهداشتی، حفظ فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک به ویژه در اماکن پرتردد و انجام واکسیناسیون، مدافعان سلامت را در قطع زنجیره کرونا یاری کنند.









