22.jpg - 8.92 kBرئیس كميته بهداشت و سلامت ستاد خدمات سفر مشهد گفت: 144 ایستگاه‌ سلامت شهری و جاده‌ای شامل 80 ایستگاه داخل شهر و 64 ایستگاه خارج شهر در ایام دهه پایانی ماه صفر فعال است.

دکتر علی غلام‌پور در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: اقدامات انجام شده برای مأموریت ویژه دهه پایانی ماه صفر شامل برگزاری جلسات متعدد هماهنگی و شرکت در 16 جلسه قرارگاه خدمات سفر فرمانداری مشهد، تعیین محورهای 4 گانه منتهی به حرم مطهر رضوی و محورهای رینگ اول این مکان مقدس، جانمایی ایستگاه‌های سلامت در گوگل مپ، تهیه 135 بنر کد QR و ارسال به مبادی ورودی شهر همچون پایانه مسافربری، راه‌آهن و فرودگاه و سازمان تبلیغات اسلامی جهت نصب در موکب‌ها و در راستای دسترسی مردم به مباحث بهداشتی، برپایی 11 اسپیس برای ایستگاه‌های سلامت، تعیین 36 داروخانه شبانه روزی از طرف معاونت غذا و دارو، مکاتبه با بیمارستان‌ها به منظور آمادگی  خدمت‌رسانی در اطراف حرم مطهر رضوی، پیش بینی یک  سامانه سیار بیمارستانی و برنامه ریزی جهت استقرار نیروهای بهداشت محیط مراکز 5 گانه در 4 پایگاه رسیدگی به شکایات اطراف حرم و یک پایگاه داخل حرم مطهر رضوی بوده است.

وی اضافه کرد: همچنین از دیگر موارد انجام شده در این خصوص می‌توان به برنامه‌ریزی جهت آموزش 800 رابط موکب‌ها، برگزاری جلسه مدیریت پسماندهای راهپیمایی دهه پایانی صفر با مسئولان شهرداری و بخشداری، تشکیل تیم‌های بازرسی و نظارتی بهداشت محیط جهت بازدید و نظارت بر مواکب مستقر در شهر مشهد مقدس و اطراف حرم مطهر رضوی، موکب‌های محل پخت و پز، محل‌های توزیع غذا، نظارت بر کیفیت آب آشامیدنی توزیعی در مواکب، اماکن و مدارس اسکان زائر و سایر اسکان‌های زائران، تدوین چک لیست نظارت بر موکب‌ها و ایستگاه‌های سلامت و مکاتبه با بیمارستان‌ها و مراکز درمانی جهت اعلام فوری در صورت مشاهده بیمار مشکوک به بیماری‌های اسهال حاد آبکی، مسمومیت‌های غذایی اشاره کرد.

وی تأکید کرد: خدمات ایستگاه‌های سلامت شامل آموزش‌های چهره به چهره، آموزش از طریق سامانه  QRکد، غربالگری و کنترل فشار خون و دیابت، خدمات سرپایی (پانسمان تزریقات و غیره) و واکسیناسیون کرونا بوده است.

رئیس كميته بهداشت و سلامت ستاد خدمات سفر مشهد با بیان اینکه نیازهای ایستگاه‌های سلامت از جنبه عمومی و اختصاصی در حال بررسی است تا نیازهای هر حوزه تخصصی به‌خوبی تأمین گردد، خاطرنشان کرد: این موارد شامل نیازهای عمومی، صدور مجوز برای تعدادی از خودروها، تأمین موتور سیکلت، تأمین امنیت ایستگاه‌های سلامت و حفظ وسایل، تأمین آب و برق و دیگر نیازهای اسپیس‌ها، تأمین نیروی تخصصی، داشتن دارو به مقدار کافی، داشتن فشار سنج دیجیتال و داشتن گلوکومتر بوده است.

دکتر غلام‌پور با اشاره به اینکه تعداد 144 ایستگاه‌ سلامت شهری و جاده‌ای شامل 80 ایستگاه داخل شهر و 64 ایستگاه خارج شهر در ایام دهه پایانی ماه صفر فعال است، گفت: از این تعداد 37 ایستگاه سلامت در مسیرهای قوچان، چناران و گلبهار به مشهد از شهر کهنه تا محدوده حرم مطهر رضوی(مسیر خیابان آیت‌الله شیرازی)، 12 ایستگاه سلامت در مسیر کلات به مشهد و از قلعه نو تا بارگاه منور رضوی (مسیر خیابان طبرسی)، 17 ایستگاه سلامت در مسیر سرخس به مشهد و از گنبدلی تا حرم مطهر رضوی (مسیر خیابان شهید نواب صفوی)، 39 ایستگاه از سبزوار تا مشهد و از صدخرو تا بارگاه منور رضوی (مسیر خیابان امام رضا(ع))، 17 ایستگاه بجستان به مشهد و از نجم‌آباد تا حرم مطهر رضوی، 11 ایستگاه تربت جام تا مشهد و از نصرآباد تا بارگاه منور رضوی، 4 ایستگاه در مسیرهای طرقبه‌شاندیز به حرم مطهر رضوی و 6 ایستگاه محورهای 5 گانه داخل رینگ بارگاه منور رضوی هستند.

وی افزود: تمام تلاش خادمان حوزه سلامت در ایام دهه پایانی ماه صفر این است که بهترین نوع خدمت در حوزه‌های بهداشت، درمان و دارو به زائران سواره و پیاده امام رضا(ع) ارائه شود و امیدواریم که در این مسیر به‌گونه‌ای عمل نماییم که بتوانیم موجبات رضایت و خوشنودی ولی نعمتمان را فراهم آوریم.

 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image