معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: پرستاران نزدیک به ۷۰ درصد خدمات حوزه درمان را در بیمارستان‌ها ارائه می‌دهند.

 به گزارش وب دا، دکتر شاپور بدیعی در نشست خبری  با اصحاب رسانه که با موضوع برنامه‌های گرامیداشت ولادت حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار برگزار شد، اظهار کرد: نظام سلامت،گسترده و پیچیده است و خدمات متعددی دارد و اصحاب رسانه به‌خوبی این برنامه‌ها را منعکس می‌کنند.

وی تصریح کرد: یکی از گروه‌های فعال حوزه سلامت پرستاران زحمتکش هستند که رشادت‌ها و ازخودگذشتگی‌های آنان همواره به‌ویژه در ایام بحران کرونا به بهترین شکل ممکن دیده شده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه پرستاران الگویی همچون حضرت زینب کبری(س) را دارند و از بزرگ پرستار عالم الگو می‌گیرند، خاطرنشان کرد: پرستاران نزدیک به ۷۰ درصد خدمات حوزه درمان را در بیمارستان‌ها ارائه می‌دهند و ما همواره قدردان تلاش‌ها و زحمات آنان هستیم.

افتتاح مرکز ناباروری سطح ۲ در کاشمر تا دو هفته دیگر

وی با تاکید بر اینکه مرکز ناباروری سطح ۲ در کاشمر تا دو هفته دیگر افتتاح می‌شود، گفت: پیرو فرامین مقام معظم رهبری برنامه ویژه‌ای در موضوع سیاست‌های جمعیتی و افزایش آمار فرزندآوری داریم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن اشاره به بازدید هفته گذشته تولیت آستان قدس رضوی از بیمارستان منتصریه، تصریح کرد: مشهد همواره در رده‌های دوم و سوم حوزه تخصصی پیوند اعضا بوده و با همکاری تولیت آستان قدس مقرر گردیده که آمبولانس ICU دار در هفته جاری به این بیمارستان اختصاص یابد، ضمن اینکه در خصوص تقویت تجهیزات پزشکی بیماران دیالیزی و پیوندی هم اقدام لازم را خواهیم داشت.

دکتر بدیعی بیان کرد: اقدام دیگر در خصوص کاشت حلزون بوده و بیماران زیر ۴ سال با مشکلات شنوایی شناسایی می‌شوند تا در بزرگسالی با مشکلی مواجه نشود، ضمن اینکه باید اشاره کنیم تمامی خدمات درمانی کاشت حلزون که هزینه آن بیش از ۵۰۰ میلیون تومان است به‌صورت رایگان ارائه می‌شود.

انجام رایگان ۲۵ عمل موفقیت‌آمیز کاشت حلزون

وی با ذکر این نکته که گروه‌های هدف کاشت حلزون توسط کمیسیون مربوطه که جلسات آن هفته‌ای دو نوبت برگزار می‌شود معرفی می‌شوند، تاکید کرد: اقدامات مورد نیاز این افراد پس از غربالگری توسط بهزیستی و تایید‌های مرکز بهداشت خراسان رضوی و کمیسیون درمان مربوطه صورت می‌پذیرد، تاکنون ۲۵ عمل کاشت حلزون در بخش گوش، حلق و بینی و اتاق عمل  بیمارستان قائم(عج) داشتیم که خوشبختانه تمامی آنها موفقیت‌آمیز بوده و در کنار آن باید اشاره کنیم که پذیرش و درمان بیماران استان‌های همجوار را هم داریم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: ما هیچ محدودیتی در بحث پذیرش بیماران کاشت حلزون نداریم و پروتز آن به میزان کافی موجود است.

وی بیان کرد: بخش داخلی اعصاب بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد به‌زودی افتتاح خواهد شد تا خدمات درمانی بیماران مغز و اعصاب و همچون خدمات مسمومان و دیگر خدمات ارائه شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: همچنین خدمات اورژانس کدهای ۲۴۷ و ۷۲۴ بیماران قلبی و مغزی این مرکز در آینده نزدیک و تا پایان سال ۱۴۰۱ دایر می‌شود و در این خصوص آموزش‌های تخصصی پرستاران را هم خواهیم داشت.

دکتر بدیعی افزود: دستگاه آنژیوگرافی قلب بیمارستان هاشمی‌نژاد تا پایان امسال و دستگاه ترموتراپی بیمارستان امید در مراحل راه‌اندازی است و در دهه مبارک فجر به بهره‌برداری می‌رسد، ضمن اینکه دو دستگاه پیشرفته و تخصصی درمان سرطان هم به‌زودی فعال می‌شود.

561.jpg - 50.22 kB

552.jpg - 56.06 kB

553.jpg - 53.79 kB

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image