چاپ

211.jpg - 9.87 kBرئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در ایام فرخنده فجر چهل‌وچهارم 2 پایگاه اورژانس 115 حوزه تحت پوشش دانشگاه در شهرهای طرقبه‌،شاندیز و فریمان به بهره‌برداری می‌رسد.

دکتر علی یزدانی در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر و گرامیداشت چهل‌وچهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی 2 پایگاه اورژانس 115 در شهرهای طرقبه،‌شاندیز و فریمان با هزینه ای بیش از  10 میلیارد و 350 میلیون تومان هزینه شده است.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه کار ساخت پایگاه‌های اورژانس 115 طرقبه،‌شاندیز و فریمان در سال 1400 آغاز شد، خاطرنشان کرد: خوشبختانه با تلاش‌های صورت گرفته در یک سال اخیر کار ساخت این پایگاه‌ها که با زیربنای 260 مترمربع (هر پایگاه 130 مترمربع) ساخته شده به سرعت به اتمام رسید و پایگاه‌های مذکور در ایام الله دهه مبارک فجر با حضور مسئولان کشوری، استانی و شهری به بهره‌برداری می‌رسد.

دکتر یزدانی در پایان گفت: کارکنان اورژانس پیش بیمارستانی و تلاشگران عرصه فوریتهای پزشکی اولین کسانی هستند که بر بالین مصدومان و نیازمندان دریافت خدمات درمانی اورژانسی حاضر می‌شوند و این نشان از اهمیت و جایگاه والای اورژانس 115 دارد.