296.jpg - 5.89 kBهمزمان با گرامیداشت دهه مبارک فجر، دو پروژه مهم در حوزه درمان و پیشگیری از سرطان در مرکز آموزشی پژوهشی درمانی امید از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد به بهره برداری می رسد.

رییس مرکز آموزشی پژوهشی درمانی امید در گفتگو با وب دا اظهار کرد: این پروژه ها شامل بهره برداری از دستگاه توموتراپی و واحد پیشگیری و تشخیص زود هنگام سرطان است که با هزینه ای بیش از 220 میلیارد تومان در راستای توسعه خدمات رسانی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی آماده بهره برداری شده است.

دکتر سودابه شهید ثالث خاطر نشان کرد: دستگاه   توموتراپی X9 (Radixact )  از پیشرفته ترین  دستگا ه های پرتو درمانی  در دنیا محسوب می شود و با بهره برداری از آن گام مهمی در توسعه خدمت رسانی به کیفیت به بیماران برداشته می شود.

وی تصریح کرد: همچنین پروژه راه اندازی واحد پیشگیری و تشخیص زود هنگام سرطان  شامل  خدمات اندوسکوپی،  کولونوسکوپی،  کولپوسکوپی  و ماموگرافی از دیگر طرح هایی است که در راستای شناسایی زودهنگام سرطان در این مرکز راه اندازی می شود.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image