رئیس بیمارستان امید از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: این مرکز درمانی در خدمت بیماران مبتلا به سرطان است از همین رو خدمت رسانی در ایام تعطیلات نیز همانند سایر روزهای سال ادامه دارد.
دکتر سودابه شهید ثالث، در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه به صورت میانگین 138 بیمار در روزهای آغازین سال جدید به اورژانس این مرکز درمانی مراجعه کردند، گفت: 2 عمل جراحی اورژانسی نیز برای بیماران در تعطیلات نوروزی انجام شده است.
وی با بیان اینکه 71 بیمار نیز تحت شیمی درمانی به صورت سرپایی قرار گرفتند، عنوان کرد: 61 بیمار نیز در این بازه زمانی از خدمات رادیوتراپی بهره مند شدند.
دکتر شهید ثالث با اشاره به اینکه پزشک متخصص بیهوشی و آنکولوژی و عمومی در این مرکز به صورت دائمی مستقر هستند، گفت: درمانگاه نیز برای ارایه خدمات درمانی و مراقبت از بیماران از پنجم فروردین ماه به شکل کامل فعال شده است.
رئیس بیمارستان امید مشهد با بیان اینکه درمانگاه طب تسکینی و سلامت روانی نیز در این ایام فعال است، گفت: بیماران بنا بر تشخیص پزشکان از خدمات درمانگاه های مختلف بهره می برند .









