چاپ

34.jpg - 15.42 kBدانش آموخته ی طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه هندوانه ميوه اي خوش طعم، خوش رنگ و مغذي و پرآبي بوده که در تمام دنيا به خصوص در فصول گرم طرفداران بسياري دارد اظهار کرد: : مصرف این میوه به آب‌رسانی کلی بدن کمک کرده و از بروز گرمازدگی در فرد جلوگیری می‌کند.

دکتر زهرا نقیبی در گفتگو با وب دا با بیان اینکه هندوانه سرشار از ویتامین‌های A، C، B6، لیکوپن، پتاسیم، آنتی ‌اکسیدان و آمينواسیدبوده و فاقد چربی است و 93 درصد این میوه را آب تشکیل می دهد خاطر نشان کرد: این میوه به دليل دارا بودن آنتی ‌اکسیدان فراوان از جمله ليکوپن و بتاکاروتن و آمینواسید در بهبود عملکرد عمومی بدن موثر است و بر سلامت قلب و استخوان و پيشگيري از بروز سرطان پروستات بيشترين تاثير را دارد.

وی،دارا بودن فیبر بالای این میوه تابستانه را، عامل برطرف کننده یبوست دانست و تصریح کرد: در عين حال مصرف هندوانه، به افرادي که غلبه بلغم داشته يا دستگاه گوارش آن ها سرد است توصيه نمي شود. ضمن اينکه زیاده روی این میوه در افراد گرم مزاج نيز سبب نفخ، اسهال، دل پيچه و تهوع مي شود.

دکتر نقیبی افزود: افراد ديابتي به دليل ميزان بالاي قند موجود در هندوانه و افرادي که پتاسيم خون آنها بالاست به دليل ميزان پتاسيم زياد موجود در هندوانه بايد در مصرف این میوه، دقت لازم را داشته باشند و از مصرف زياد آن پرهيز کنند.

وی با اشاره به طبيعت سرد وتراین میوه تابستانه، مصرف آن را در فصول سرد سال علي رغم خواص زيادي که دارد منع نمود.