مدیر بیمارستان پیوند اعضای منتصریه از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد از تجهیز این مرکز به دستگاه آزمایشگاهی وایداس pc با حمایت خیران سلامت خبر داد.
دکتر محمد پوران باقر در گفتگو با وب دا اظهار کرد: با خرید و راه اندازی این دستگاه که 10 میلیارد ریال برای آن هزینه شده است، بخش زیادی از نیاز های بیماران و مراجعین به این بیمارستان تامین می شود و دیگر نیاز به ارجاع بیماران به سایر مراکز نیست.
وی با اشاره به اینکه دستگاه اتومات وایداس سیستم جامع در تشخیص انواع آزمایشات ایمونولوژی و هورمونی است خاطر نشان کرد: فناوری پیشرفته ،صحت و دقت بالا، سرعت درجوابدهی، انجام آزمایشات به روش فوق مدرن ایمونوفلورسانس و بالا رفتن توانایی آزمایشگاه در انجام آزمایشات اختصاصی و غیر اختصاصی قبل و بعد از پیوند اعضا و آزمایشات بیماران مرگز مغزی بصورت روزانه از مزایای این دستگاه محسوب می شود.
دکتر پوران باقر ضمن قدردانی از این عمل پسندیده خانواده مرحوم "عبداله شادکام " و سایر خیران سلامت گفت: باید این همدلی مردم در بخش سلامت بیش از پیش تقویت شود و شاهد رشد کمکهای انسان دوستانه در همه زمینهها بخصوص در زمینه تجهیزات بیمارستانی برای خدمت بیشتر به بیماران نیازمند عضو پیوندی باشیم.
مدیر بیمارستان پیوند اعضای منتصریه از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در صورت حمایت خیرین در خرید دستگاه آزمایشگاهی کوباس نیاز کلی آزمایشگاهی بیماران در بیمارستان منتصریه تامین خواهد شد.









