1037.jpg - 19.72 kBمدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: با توجه به کنترل همه گیری ویروس کرونا، پیش بینی می شود امسال، حضور زائران از سایر کشورها در دهه پایانی ماه صفر در شهر مشهد افزایش یابد که در این راستا پیش بینی های لازم در حوزه گردشگری سلامت صورت گرفته است.

دکتر داوود خوش شکن در گفتگو با وب دا با بیان اینکه مراکز دارای مجوز گردشگری سلامت برای خدمت رسانی به زائران از سایر کشورها در آمادگی کامل هستند خاطر نشان کرد: در این ایام  حفظ سلامت زائران سایر کشورها در اولویت است و  در صورت نیاز در اولین فرصت بیماران این حوزه، به مراکز درمانی دارای مجوز ارجاع داده می شوند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه امسال  شاهد حضور زائران افغانستانی ، پاکستانی و سایر کشورهای اسلامی در شهر مشهد خواهیم بود تصریح کرد: در دهه پایانی ماه صفر شاهد حضور زائران خارجی هستیم که تلاش دارند، عزاداری امام حسین(ع) را ختم به عزاداری امام رضا(ع) کنند از همین رو حفظ سلامت این زائران، رویکرد مهم دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.

دکتر خوش شکن  با بیان اینکه در حال حاضر ۳۷ بیمارستان و مرکز درمانی شامل پنج مرکز دولتی، ۱۴ مرکز خصوصی، ۱۵ درمانگاه تخصصی و سه مرکز درمانی جراحی محدود در مناطق زیر پوشش این دانشگاه دارای  مجوز IPD هستند گفت: همچنین ۳۸ شرکت گردشگری در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سایت این دانشگاه ثبت و دارای مجوز فعالیت در حوزه سلامت هستند.

خبرهای روز

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image