مدیر بیمارستان تخصصی چشمپزشکی خاتم الانبیا (ص) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در ایام نوروز بیش از هشت هزار نفر به اورژانس و درمانگاه های این مرکز درمانی مراجعه و خدمات مورد نیاز را دریافت کردند.
دکتر رضا وفایی نژاد در گفتگو با وب دا با بیان اینکه بیمارستان خاتم الانبیا (ص) بهعنوان تنها مرکز تخصصی چشمپزشکی دولتی در شمال شرق کشور، با بهرهگیری از کادر پزشکی و پرستاری متعهد و امکانات پیشرفته، در ایام تعطیلات نوروزی به ارائه خدمات درمانی به مراجعین، بیماران و زائرین پرداخته است.خاطر نشان کرد: در این مدت خدمات تشخیصی و درمانی تخصصی چشم پزشکی (شامل : اسکن ها و اقدامات تشخیصی چشمی 638 مورد، لیزرهای چشمی 115 مورد، عمل های جراحی 279 مورد) ارائه شده است. همچنین در کنار این خدمات تعداد ۴۳۷ ویزیت تخصصی در کلینیک نوزادان نارس این مرکز توسط اساتید هیات علمی انجام شده است.
وی با اشاره به افزایش حجم مراجعین در ایام نوروز، خاطرنشان کرد: ما با برنامهریزی دقیق و آمادگی کامل، تلاش کردهایم تا خدمات درمانی با بالاترین کیفیت و کمترین زمان انتظار به بیماران ارائه شود. تیمهای ما در بخشهای مختلف بیمارستان با هماهنگی کامل و تعهد مثالزدنی، در خدمت مراجعین بودهاند.
دکتر وفایینژاد ضمن قدردانی از تلاشهای خستگیناپذیر اساتید ،دستیاران وپزشکان کادر درمانی، پرستاران، تیمهای پشتیبانی و سایر کارکنان بیمارستان در ایام تعطیلات، گفت: با همت مضاعف وتعهد ستودنی این عزیزان خدمات تخصصی و پیشرفته در حوزه چشم پزشکی به تمامی مراجعین به صورت شبانه روزی در این مرکز ارائه می گردد تا در کنار هم جامعهای سالمتر، پربارتر و بیناتر داشته باشیم.









