مدیر بیمارستان دکتر شیخ از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در قالب طرح سلامت نوروزی، بیش از 13 هزار نفر به اورژانس و درمانگاههای تخصصی این مرکز درمانی مراجعه و خدمات مورد نیاز خود را دریافت کردند.
دکتر یاسر سلحشور در گفتگو با وب دا با بیان اینکه در این مدت، 1587 بیمار بنا بر تشخیص تیم پزشکی، در بخشهای مختلف بستری شدند،خاطر نشان کرد: واحد آزمایشگاه در این ایام با ثبت 5149 مورد خدمت آزمایشگاهی (اعم از آزمایشهای روتین، تخصصی، و اورژانسی) نقش مهمی در فرآیند تشخیص و درمان ایفا نمود. همچنین در بخش تصویربرداری، 1023خدمت رادیولوژی، سونوگرافی و سایر اقدامات تشخیصی انجام گرفت.
وی تصریح کرد: با برنامهریزی قبلی، تأمین نیروی انسانی، پشتیبانی تجهیزات و حضور مستمر پزشکان متخصص و فوق تخصص، خوشبختانه توانستیم در تمامی روزهای تعطیلات بدون وقفه خدماترسانی کنیم و رضایت حداکثری مراجعین را جلب نماییم.
وی، از تلاش بیوقفه کادر درمان، پرستاران، نیروهای پشتیبانی، و همه همکاران که در این ایام در کنار بیماران حضور داشتند، صمیمانه قدردانی و اظهار امیدواری کرد: با توکل به خداوند متعال و همدلی مجموعه، همچون گذشته در مسیر ارتقای کیفیت خدمات درمانی به کودکان این مرز و بوم گامهای مؤثری برداریم.









