سوپروایزر اتاقهای عمل مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی امام رضا(ع) مشهد از فعالیت شناور اتاقهای عمل این مرکز درمانی در ایام نوروز و همزمان با شرایط بحرانی کشور خبر داد و گفت: با هدف مدیریت منابع انسانی و تجهیزات راهبردی، انجام اعمال جراحی الکتیو به حداقل رسید و خدمات جراحی عمدتاً به بیماران اورژانسی و ضروری ارائه شد.
حسین افتخاری مهر اظهار کرد: با توجه به شرایط بحرانی کشور و همزمانی آن با تعطیلات سال نو، به منظور حفظ و مدیریت منابع انسانی و تجهیزات راهبردی، اتاقهای عمل بیمارستان با هماهنگی ستاد بحران دانشگاه به صورت شناور فعال شدند تا امکان مدیریت بهینه منابع فراهم شود.
وی افزود: بر همین اساس، چیدمان و حضور نیروهای زیرمجموعه نیز متناسب با شرایط و به صورت موردی برنامهریزی شد و در این میان همکاری صمیمانه و مسئولانه کارکنان اتاقهای عمل نقش مهمی در استمرار ارائه خدمات درمانی ایفا کرد.
سوپروایزر اتاقهای عمل بیمارستان امام رضا(ع) با بیان اینکه در آن مقطع اولویت با بیماران اورژانسی بود، خاطرنشان کرد: با توجه به اعلام انجام موارد اورژانسی، آمار بیماران الکتیو به حداقل رسید و اعمال جراحی صرفاً برای بیماران ضروری و اورژانسی انجام شد.
افتخاری مهر درباره ظرفیتهای اتاق عمل این مرکز نیز گفت: بیمارستان امام رضا(ع) دارای ۳۱ اتاق عمل تخصصی و جنرال است و علاوه بر آن، سه اتاق عمل کتلب و دو اتاق عمل آنژیوگرافی پریفرال نیز در این مجموعه فعال بودند.
وی در پایان تأکید کرد: در این شرایط تلاش شد ضمن تداوم ارائه خدمات درمانی به بیماران نیازمند، مدیریت دقیق تجهیزات مصرفی و سرمایهای نیز در دستور کار قرار گیرد تا آمادگی لازم برای پاسخگویی به شرایط احتمالی حفظ شود.