سرپرستار بخش جراحی یک بیمارستان قائم(عج) مشهد از تداوم خدمترسانی شبانهروزی کادر درمان این بخش در ایام نوروز خبر داد و گفت: با وجود شرایط خاص کشور، ارائه خدمات درمانی به بیماران بدون وقفه ادامه داشت.
شیوا یوسفی، سرپرستار بخش جراحی یک بیمارستان قائم(عج) مشهد در گفتوگو با خبرنگار وبدا اظهار کرد: بخش جراحی یک در طبقه همکف این بیمارستان قرار داشت و دارای ۳۲ تخت فعال جراحی عمومی بود. همچنین در انتهای این بخش یک واحد ICU با ۸ تخت پیشبینی شده بود که طبق برنامهریزی انجامشده قرار بود پس از تعطیلات نوروزی به بهرهبرداری برسد.
وی افزود: در آن زمان ۳۶ نفر از کادر درمان شامل پرستاران و کمکپرستاران در این بخش در سه شیفت کاری مشغول خدمت بودند. شیفت صبح از ساعت ۷ تا ۱۳:۳۰، شیفت عصر از ساعت ۱۳ تا ۱۹:۳۰ و شیفت شب از ساعت ۱۹ تا ۷:۳۰ صبح روز بعد ادامه داشت و کارکنان بهصورت شبانهروزی به بیماران خدمات ارائه میدادند.
یوسفی با بیان اینکه بیماران این بخش علاوه بر پذیرش الکتیو، از طریق اورژانس و همچنین از شهرستانهای مختلف به این مرکز ارجاع داده میشدند، گفت: مسئولیت درمان بیماران بر عهده اساتید جراحی از جمله دکتر مداح، دکتر اعتضادپور و دکتر حسینی بود و ریاست این بخش نیز بر عهده دکتر اعتضادپور، متخصص جراحی عمومی قرار داشت.
وی ادامه داد: روند ویزیت بیماران به این صورت بود که ابتدا بیماران توسط رزیدنتهای مربوط به هر استاد معاینه میشدند و سپس هر روز ساعت ۸ صبح، تمامی بیماران در حضور اساتید مجدداً ویزیت میشدند و دستورات درمانی آنان بازنگری و تکمیل میشد.
سرپرستار بخش جراحی یک بیمارستان قائم(عج) افزود: بیماران عمدتاً برای انجام جراحیهایی مانند کلهسیستکتومی، انواع هرنی، جراحی سرطانهای معده، رکتوم و پستان و همچنین دبریدمان زخم در این بخش بستری میشدند.
وی با اشاره به فعالیت این بخش در ایام نوروز تصریح کرد: در تعطیلات نوروز نیز بخش جراحی یک بهطور کامل فعال بود و بیماران همچنان بستری و تحت درمان قرار داشتند و ویزیتها نیز بهصورت منظم توسط اساتید انجام میشد.
یوسفی در پایان ضمن قدردانی از تلاشهای کادر درمان گفت: در شرایطی که بسیاری از کارکنان در ایام نوروز در تعطیلات به سر میبردند، پرستاران و کمکپرستاران با تمام توان در حال خدمترسانی به مردم بودند و کادر درمان بارها در بزنگاههای حساس از جمله دوران کرونا و شرایط بحرانی کشور ثابت کرده بودند که همواره در کنار مردم ایستاده اند.









