بر اساس اعلام مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی مشهد رژیم غذایی پرچرب مملو از گوشت قرمز احتمال ابتلا به سرطان لوزالمعده را افزایش می دهد.

 

 

به گزارش وب دا ، بر اساس مطالعات انجام شده بر روی عادات غذایی مشخص شد که با افزایش مصرف چربی های حیوانی، احتمال ابتلا به سرطان نیز افزایش می یابد.

علت شناخته شده‌اي براي اين سرطان بيان نشده است، اما تحقيقات بيانگر اين مطلب است که افراد سيگاري دو برابر افراد غير سيگاري به سرطان لوزالمعده مبتلا مي ‌شوند. رژيم غذايي نيز ممکن است در ايجاد سرطان لوزالمعده دخالت داشته باشد، به طوري که اين سرطان در افرادي که غذاهاي پُرچرب، به خصوص چربي‌هاي حيواني مصرف مي‌ کنند، بيشتر مشاهده مي ‌شود

در این حال، احتمال ابتلای مردان به این بیماری بیشتر از زنان است و این رقم برای آنها ۵۳درصد و زنان ۲۳ درصد است.

درد مبهم در قسمت فوقاني شکم که گاه به پشت انتشار مي ‌يابد و يا درد پشت که اغلب دايمي است و هنگام خوردن و دراز کشيدن بدتر مي ‌شود و با نشستن و خم شدن به جلو بهتر مي ‌شود. همچنين کاهش وزن شديد و سريع که با رژيم غذايي در ارتباط نباشد از جمله علائم این بیماری به شمار می رود .

پزشکان می گویند: ترک دخانیات، افزایش مصرف میوه و سبزیجات و محدود کردن مصرف گوشت قرمز و غذاهای چرب بهترین راه پیشگیری از ابتلا به سرطان لوزالمعده است.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image