324.jpg - 17.75 kBمدیر شبکه بهداشت و درمان بردسکن از مشارکت 97 درصدی گروه های هدف بالای 18 سال این شهرستان در پویش ملی سلامت خبر داد.

مهندس حسین امامیان در گفتگو با وب دا اظهار کرد: از تعداد ۵۸۱۵۸ نفر افراد بالای ۱۸ سال ۵۶۶۵۱ نفر در طرح غربالگری دیابت و فشارخون مشارکت داشتند که از این تعداد مراجعین ۴۲۷۱ نفر افراد با سابقه دیابت و ۸۸۶۶ نفر با سابقه فشارخون بودند.

وی خاطر نشان کرد: در قالب این پویش۸۷۲ نفر مشکوک به دیابت و ۳۲۳۹ نفر در معرض دیابت شناسایی شدند.همچنین ۵۲۹ نفر مشکوک به فشار خون بالا و ۶۱۳۰ نفر نیز پیش فشار خون بالا شناسایی شدند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان بردسکن گفت:دیابت و پرفشاری خون با این‌که در سطح اول پیشگیری اهمیت می یابند و روش های سالم زندگی (سبک زندگی سالم) تا حد زیادی از بروز آن ها پیشگیری میکند، اما به‌عنوان بیماری  خاموش در جامعه گسترش‌یافته است و عاملی برای بسیاری از بیماری­های خطرناک و تهدیدکننده سلامت مردم محسوب می شود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان بردسکن ضمن قدردانی از مشارکت حداکثری همشهریان فهیم شهرستان در این پویش خاطرنشان کرد: شناسایی و درمان به‌موقع بیماری دیابت و پرفشاری خون در جهت پیشگیری از عوارض این بیماری‌ها قابل اهمیت است.

خبرهای روز

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image