ثبت 1335 مورد حیوان گزیدگی در دانشگاه علوم پزشکی مشهدرئیس مرکز بهداشت شماره سه مشهد اظهار کرد: در سال گذشته تعداد ۳۸۹۵ مورد مراجعه به واحد هاری این مرکز ثبت شده است. تمامی مراجعین، خدمات لازم را به‌صورت کاملاً رایگان دریافت کرده‌اند.

دکتر امینی در گفتگو با وب دا  با اشاره به اهمیت پیشگیری و واکنش سریع در برابر گزش حیوانات گفت:در واحد هاری، خدمات مشاوره، شست‌وشوی صحیح زخم با آب و صابون، واکسیناسیون و پیگیری درمانی به‌صورت شبانه‌روزی و رایگان ارائه می شود.

وی افزود:هاری یک بیماری ویروسی، بسیار خطرناک و مرگبار است که از طریق گزش یا خراش توسط حیوان آلوده ،مانند سگ، گربه، گرگ، شغال یا روباه منتقل می‌شود. این بیماری با پیشرفت، به سیستم عصبی مرکزی حمله می‌کند و اگر اقدامات پیشگیرانه به‌موقع انجام نشود، احتمال مرگ صددرصد خواهد بود.

دکتر امینی تأکید کرد:در صورت بروز گزش توسط حیوان، بلافاصله باید محل زخم با آب و صابون به‌مدت حداقل ۱۵ دقیقه شسته شود و فرد در اسرع وقت به مرکز درمان و پیشگیری از هاری مراجعه کند. چرا که اگر قبل از رسیدن ویروس به سیستم اعصاب مرکزی، ایمنی لازم از طریق واکسن و سرم ضد هاری در بدن ایجاد نشود، احتمال نجات وجود نخواهد داشت. متأسفانه در صورت بروز علائم بیماری، هیچ درمان مؤثری برای آن شناسایی نشده است.

واحد هاری مرکز بهداشت شماره سه با هدف حفظ سلامت شهروندان، خدمات رایگان خود را به طور مستمر، علمی و شبانه‌روزی ارائه می‌دهد.

 

خبرهای روز

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image