سرپرست شبکه بهداشت و درمان درگز اظهار کرد : 16802 نفر از افراد گروه سنی 15 تا 65 سال این شهرستان درمورد استعمال دخانیات ارزیابی شدند.

دکتر فاطمه عیدی زاده در گفتگو با وبدا بیان کرد : بعد از اینکه گروه هدف توسط مراقبین سلامت و بهورزان موردارزیابی اولیه قرار گرفتند ، افراد در معرض خطر استفاده از دخانیات شناسایی و به روانشناس مراکز خدمات جامع سلامت ارجاع و بصورت رایگان خدمات مشاوره ای دریافت می نمایند و در نهایت افراد مبتلا ، به پزشک جهت برخورداری از خدمات تخصصی درمان معرفی می شوند.

دکتر عیدی زاده با اشاره به نقش حیاتی آموزش در پیشگیری از مصرف دخانیات ابراز کرد : با افزایش آگاهی در مورد مضرات دخانیات و ارائه مهارت‌های مقابله با وسوسه‌ها، می‌توان از شروع مصرف و ادامه آن جلوگیری کرد. آموزش همچنین می‌تواند نگرش‌های نادرست در مورد سیگار را اصلاح کرده و جوی سالم‌تر برای یادگیری ایجاد کند.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان درگز خاطرنشان کرد : با آموزش تعداد 2457 شهروند درگزی در مدارس و خانواده‌ها در مراکز بهداشتی ، تلاش گردید قدمی در جهت ایجاد محیط‌های عاری از دخانیات برداشته که برای همه افراد، به ویژه جوانان، سالم‌تر و ایمن‌تر باشند.

دکتر فاطمه عیدی زاده تصریح نمود : به مناسبت هفته ملی بدون دخانیات ، از نقش مهم رسانه در آگاهی بخشی به عموم استفاده کرده و مطالب هشدار دهنده و آموزشی مرتبط در فضای شهرستان منتشر شد.

8.jpg - 132.84 kB

خبرهای روز

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image