531.jpg - 15.77 kBدر راستای اجرای برنامه کشوری طرح تحول سلامت و با هدف ارتقای سطح سلامت جامعه، بیش از دو هزار و ششصد مشاوره تغذیه‌ای در میان جمعیت تحت پوشش مرکز بهداشت ثامن مشهد در شش‌ماهه نخست سال جاری انجام شد.

دکتر ملکارا، معاون فنی مرکز بهداشت ثامن در گفت‌وگو با خبرنگار وب‌دا اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا پایان شش‌ماهه نخست، سه کارشناس تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت این مرکز مستقر بوده‌اند و طی این مدت در مجموع ۲۶۱۴ مشاوره تغذیه‌ای رایگان برای گروه‌های هدف ارائه شده است.

وی هدف از اجرای این طرح را افزایش دسترسی خانوارهای تحت پوشش به خدمات تخصصی تغذیه، با دو رویکرد پیشگیری و کنترل عوامل خطر تغذیه‌ای عنوان کرد.

معاون فنی مرکز بهداشت ثامن افزود: خدمات تغذیه‌ای در قالب آموزش چهره‌به‌چهره، مشاوره فردی، جلسات آموزشی گروهی و مراقبت تغذیه در سطح جامعه ارائه می‌شود و در چارچوب طرح تحول سلامت، تمامی مراجعه‌کنندگان پس از ارزیابی اولیه توسط مراقب سلامت، در صورت نیاز به کارشناس تغذیه ارجاع داده می‌شوند.

به گفته دکتر ملکارا، گروه‌های هدف این خدمات کودکان و نوجوانان مبتلا به اختلالات رشد (کم‌وزنی، لاغری، کوتاه‌قدی، اضافه‌وزن و چاقی)،جوانان، میانسالان و سالمندان با شاخص توده بدنی نامناسب،مادران باردار با وزن‌گیری نامطلوب، کم‌خونی، لاغری یا اضافه‌وزن و افراد مبتلا به چاقی، دیابت، فشارخون بالا و اختلالات چربی خون در تمامی گروه‌های سنی هستند.

وی خاطرنشان کرد: تداوم ارائه خدمات مشاوره تغذیه‌ای در مراکز خدمات جامع سلامت نقش مؤثری در پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر، ارتقای آگاهی تغذیه‌ای خانواده‌ها و بهبود شاخص‌های سلامت جمعیت دارد.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image