چاپ

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان تایباد از انجام موفقیت‌آمیز یک عمل جراحی نادر گوارشی در بیمارستان خاتم‌الانبیاء(ص) تایباد خبر داد.

دکتر سودابه نکوهی در گفتگو با وب دا اظهار کرد: خانمی جوان با درد شدید شکمی به بیمارستان مراجعه کرد که پس از انجام بررسی‌های بالینی و ارزیابی‌های تخصصی، تحت عمل جراحی قرار گرفت.

وی افزود: در جریان این جراحی، بافت نابجای لوزالمعده از روده باریک خارج شد و همچنین آپاندیس بیمار که به‌طور غیرطبیعی در سمت چپ بدن قرار داشت، با موفقیت برداشته شد.

دکتر نکوهی با اشاره به نادر بودن این عارضه تصریح کرد: بروز مالروتاسیون روده حدود سه نفر در هر ده هزار نفر گزارش می‌شود و وقوع همزمان بافت نابجای لوزالمعده با التهاب آپاندیس در سمت چپ بدن از موارد بسیار نادر به شمار می‌رود.

وی خاطرنشان کرد: این عمل جراحی طی چهار ساعت، توسط دکتر یاسر رضائیان متخصص جراحی عمومی و با همکاری تیم مجرب اتاق عمل شامل آقای محمدجانی و خانم‌ها غلامی و عزیزی با موفقیت انجام شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان تایباد در پایان با قدردانی از تلاش‌های تیم جراحی و کارکنان بیمارستان، گفت: وضعیت عمومی بیمار پس از عمل رضایت‌بخش بوده و وی با شرایط بالینی مناسب از بیمارستان ترخیص شده است.

303.jpg - 98.91 kB